Compleet interieuradvies woonkamer en hal Almere

Moodboard Almere

Ik werd door dit gezin uit Almere benaderd omdat ze een totale make-over willen van hun beneden verdieping. Het huidige interieur hebben ze nu zo’n 20 jaar en ze zijn echt toe aan een nieuw fris moderner interieur. Ze gaan voor een grote verbouwing want ze willen graag vloerverwarming, een nieuwe keuken, alles laten stucen en een nieuwe achterpui met openslaande deuren naar de tuin aan laten leggen. In overleg hebben we ook nog besloten de deur van de hal naar de woonkamer te verplaatsen zodat er een knussere indeling van de zithoek mogelijk wordt. Daarnaast bestaat er nu ook een mogelijkheid voor een schoenenkast in de gang.

Qua woonstijl en sfeer waren de genoemde kernwoorden: licht, huiselijk, modern, rustig, vergrijsde tinten en landelijk. Deze modern landelijke stijl heb ik in bovenstaand moodboard vertaald. En vervolgens in een materialenplan met veel natuurlijke materialen en kleuren en met een statement op de bijzondere ronde muur in de woonkamer met een levensgroot behang van Kek Amsterdam.

Het uiteindelijke plan bestond uit 54 pagina’s met een indelingsadvies, meubelplan, verlichting- en accessiresplan. Alles volledig uitgewerkt in 3D zodat de klant meteen een duidelijk beeld heeft hoe het gaat worden.

Het gehele plan werd erg enthousiast ontvangen en ze gaan aan de slag het de komende maanden tot leven te brengen.

compleet interieuradvies almere
zithoek almere sketchup
tv hoek almere interieuradvies skethup render
eethoek almere skecthup render
plattegrond interieuradvies almere