Compleet interieuradvies Landerijen Lelystad

Moodboard interieuradvies landerijen lelystad
Een stel in Lelystad riep mijn hulp in omdat ze graag hun woonkamer een complete restyling willen geven nu hun kinderen beide zo goed als de deur uit zijn. Ze zijn vooral op zoek naar een rust en ruimtelijkheid in het interieur. Hun woonstijl is chic, modern klassiek maar wel licht en met de toevoeging van wat stoere elementen.
 
De grootste uitdaging waar ze al tijden mee worstelden was de bijzondere indeling van de woonkamer waarbij de haard en de TV zo goed als tegenover elkaar staan en daarbij ook nog een wens voor een hoekbank. Ik heb dit uiteindelijk opgelost door 2 banken met chaisse tegenover elkaar te plaatsen. De symmetrie past goed bij de klassieke woonstijl waar ze van houden en zo kunnen ze zowel lekker bij de haard zitten als tv kijken.
 
Daarnaast zat er een koof tussen de keuken en woonkamer waardoor de mogelijkheid voor het plaatsen van de eettafel beperkt waren en waardoor er een grote loze ruimte in het midden ontstond. Door de koof weg te halen gebruik je de ruimte veel beter en kregen ze de mogelijkheid een schiereiland met barretje te plaatsen aan de nieuwe keuken.
 
Ik heb hen uiteindelijk een interieurplan van zo’n 47 pagina’s gepresenteerd waarin diverse onderdelen zijn uitgewerkt. Zoals een stijlplan met bovenstaand moodboard, materiaal keuzes, indeling, suggesties voor meubels, verlichting, accessoires en raambekleding. Compleet met materialenpresentatie en animatie. Hieronder een kleine impressie.
plattegrond advies landerijen lelystad
impressie interieuradvies landerijen lelystad 5
impressie interieuradvies landerijen lelystad 4
impressie interieuradvies landerijen lelystad 3
impressie interieuradvies landerijen lelystad 2
impressie interieuradvies landerijen lelystad 1