Compleet interieuradvies woonkamer Buitenhof Lelystad

Moodboard woonkamer buitenhof

Voor een sportief gezin dat een huis gaat laten bouwen op de Buitenhof in Lelystad heb ik een compleet interieurplan mogen maken voor de beneden verdieping. De woonkamer en woonkeuken worden gescheiden door een wand met metalen deuren die in boekenkasten op maat schuiven. Hierdoor konden we kiezen beide ruimtes een eigen look en feel te geven die toch harmonieus samengaan.

Voor de woonkamer heb ik gekozen voor een industriële stijl met klassieke elementen. Ze zijn niet bang voor een beetje kleur dus ik heb voorgesteld alle muren in een mooie warme donkerblauwe kleur te verven. Dit maakt de ruimte intiemer, knusser en tegelijk geeft het ook een chique en luxe uitstraling.

impressie woonkamer buitenhof lelystad 1
impressie woonkamer buitenhof lelystad 2
plattegrond woonkamer buitenhof lelystad

De woonkeuken is ook een heel belangrijke plek voor dit gezin dat erg van koken en gezelligheid houdt. Voor deze ruimte heb ik gekozen voor een fris industriële stijl met een vleugje design. 

De mural met blauwe bloemen van Kek Amsterdam geeft meteen een mooie statement in de ruimte zeker gecombineerd met het frisse kobalt blauw.

Moodboard keuken buitenhof lelystad
impressie woonkeuken buitenhof lelystad
impressie woonkeuken buitenhof lelystad 2
plattegrond woonkeuken buitenhof lelystad

Het uiteindelijke plan bestond uit 59 pagina’s met een indelingsadvies, meubelplan, verlichting- en accessoiresplan. Alles volledig uitgewerkt in 3D zodat ze meteen een duidelijk beeld hebben hoe het er dan uit komt te zien.

De klant was gelukkig erg enthousiast en ze kunnen net wachten het nog te bouwen huis in te mogen gaan richten.