Basis en 3D interieuradvies Amersfoort

Moodboard interieuradvies amersfoort

Voor een gezin met drie kleine kinderen in Amersfoort dat binnenkort gaat verhuizen naar een prachtig grote woning in Vathorst heb een basis en 3D interieurplan mogen maken.

Ze wilden graag een licht modern Scandinavisch interieur met pastel tinten, maar in het nieuwe huis blijven voorlopig nog wel de vergeelde eiken keuken en de oranje bruine aluminium kozijnen. Hoe nu dit combineren? Zoals te zien is in dit moodboard heb ik voorgesteld meer warme tinten aan de pastels toe te voegen om de boel naar elkaar toe te trekken. Zo wordt het toch een mooi geheel. En wordt het ook echt de gezellige warme gezinswoning waar ze naar op zoek zijn.

Daarnaast heb ik in 3D een aantal mogelijke indelingsvarianten uitgewerkt. In het 36 pagina’s tellende rapport heb ik tevens advies gegeven over materialen, nieuw aan te schaffen meubels, raambekleding, muurdecoratie en accessoires.

De reactie van de klant in de mail: “We zijn heel blij met je advies! Je moodboard is meer dan alleen sfeer voor ons. Het strand, de bootjes, het water, de rust, architectuur, Italië…. het is helemaal “ons”. Zo simpel, maar zo treffend!”

Hieronder een kleine impressie.

interieuradvies amersfoort
3d uitwerking amersfoort
ronde eethoek amersfoort
dressoir of vakkenkast