Werkwijze persoonlijk interieuradvies

Elke woonwens is anders en uniek. Toch doorloop ik voor elk persoonlijk advies een aantal stappen om van jouw huis een plek te maken die echt bij je past. 

Nancy Polman op laptop

Stap 1

Kennismaking en intake gesprek

Ik start een project altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij voorkeur bij je thuis om de grootte, de sfeer en de lichtval van de ruimte te kunnen zien. Tijdens dit gesprek bespreken we wat je woonstijl is en wat de gewenste sfeer van de ruimte is, welk gevoel wil je dat de ruimte uitstraalt? Tevens worden je woonwensen en het budget besproken en bespreken we wat je wilt dat ik voor je uit ga werken in een interieurplan. Na dit gesprek stuur ik een offerte op maat en zodra deze akkoord is ga ik aan de slag.

Stap 2

Stijlplan

Ons gesprek vertaal ik altijd eerst in een stijlplan bestaande uit sfeercollages en een moodboard. Een moodboard maakt de gewenste sfeer en woonstijl direct visueel en dient als leidraad voor alle keuzes die gemaakt worden. Ik zal deze eventueel tussentijds aan je terugkoppelen om te checken of we elkaar goed begrepen hebben en dit inderdaad de sfeer is die je zoekt.

compleet interieuradvies almere

Stap 3

Uitwerking

Vervolgens heb je de keuze in hoeverre ik dit moodboard voor je ga uitwerken zoals besproken in de intake. Wil je slechts een globaal beeld? dan zijn dit voorbeelden van meubilair/ accessoires die in de sfeer zullen passen. Ik kan het ook tot in detail uitwerken in een meubelplan, accessoiresplan, verlichtingsadvies zodat je alleen nog maar naar de winkel hoeft te gaan om het te kopen.

Stap 4

Indeling visueel maken

Zo heb je ook de keuze hoeverre ik de indeling ga uitwerken. De indeling kunnen we globaal bespreken, maar je kunt ook kiezen voor een 3D ontwerp. Zo krijg je een duidelijk beeld hoe de ruimte eruit kan gaan zien. Als je gekozen hebt voor een 3D uitwerking zal ik de indeling uitwerken in Sketchup en hier interieurimpressies uit printen en eventueel een 3D animatie van maken.

interieuradvies landerijen woonkamer

Stap 5

Presentatie

Als ik alle afgesproken uitwerkingen af heb maken we een afspraak om deze bij je thuis te komen presenteren. Je ontvangt het hele interieurplan ook als boekwerk met daarin alle benodigde informatie om het interieuradvies uit te kunnen gaan voeren.

Interesse gewekt?