Pakketten

Interieuradvies is maatwerk en bestaat uit verschillende onderdelen. Maar om je toch alvast een indruk te geven van de kosten heb ik een aantal pakketten samengesteld. Tijdens het eerste (gratis) kennismakingsgesprek bekijken we samen wat jouw woonwensen precies zijn en daarna stuur ik je een passende offerte.
 

Elk interieurplan start met het vertalen van de woonstijl, wensen en kleur in een stijlplan bestaande uit een moodboard en sfeercollages. Daarna heb je de keuze in hoeverre ik deze ga uitwerken globaal of in detail, mét of zonder 3D. Dus hoe uitgebreider het pakket, hoe gedetailleerder de uitwerking van het stijlplan.

Ik ben niet verbonden aan een leverancier, dus ik ben volledig vrij om overal mooie meubels uit te zoeken passend bij jouw stijl en budget.

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over het specifieke pakket.

Hier kun je meer lezen over mijn werkwijze.

€ 599,00*

€ 1199,00*

(meest gekozen)

€ 1399,00*

* goed om te weten

  • Deze tarieven gelden voor één ruimte van gemiddelde grootte ( +/- 50 m2). In bepaalde gevallen kan een aangepast tarief gelden, bijvoorbeeld bij een grote gecombineerde woonkamer en (woon)keuken of alleen een slaap- of kinderkamer.
  • Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht.
  • Als aanvulling op deze pakketten bied ik ook nog VR beelden, een verlichtingsplan en/of tekeningen voor maatwerkmeubilair aan.
  • Binnen een straal van 20 km vanaf Lelystad worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daar buiten geldt een reiskostenvergoeding van € 0,30 per km.
  • Ik maak gebruik van de K.O.R. en ben daarom niet BTW-plichtig

Mondeling advies aan huis

Heb je slechts een aantal korte vragen en ben je niet op zoek naar een uitgewerkt plan dan kan ik ook 2u advies bij je thuis komen geven. Klik hier voor meer informatie. De kosten hiervoor zijn € 249.

Heb je iets anders in gedachten?

Voldoen bovenstaande pakketten niet helemaal aan jouw wensen? Of ben je een zakelijke klant?
Ik bespreek graag andere opties en stuur dan een passende offerte op maat.

Interesse gewekt?