Persoonlijk interieuradvies

Wanneer je net een nieuw huis gekocht hebt, gaat verhuizen, verbouwen, of je huidige interieur een flinke opfrisbeurt wilt geven, loop je tegen heel veel keuzes aan. Waarschijnlijk weet je best wat je mooi vindt, maar hoe vertaal je dat nou naar een mooi totaal plaatje? Welke kleur moet je kiezen voor de muren en de vloer? Hoe kom je nu tot de meest ideale indeling? En hoe weet je of die hoekbank wel de juiste keuze is voor jouw woonkamer? Ik kan je helpen met dit soort vraagstukken door een onafhankelijk interieurplan voor je te maken.

Ik ga aan de slag om al je woonwensen in kaart te brengen en deze te vertalen naar een prachtig interieurontwerp. Hiermee kan je makkelijk beslissingen nemen om je perfecte thuis te creëren.

Pakketten

Interieuradvies is maatwerk en bestaat uit verschillende onderdelen. Maar om je toch alvast een indruk te geven van de kosten heb ik een aantal pakketten samengesteld. Tijdens het eerste (gratis) kennismakingsgesprek bekijken we samen wat jouw woonwensen precies zijn en daarna stuur ik je een passende offerte.
 

Elk interieurplan start met het vertalen van de woonstijl, wensen en kleur in een moodboard. Daarna heb je de keuze in hoeverre ik deze ga uitwerken globaal of in detail, mét of zonder 3D. Dus hoe uitgebreider het pakket, hoe gedetailleerder de uitwerking van het moodboard.

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over het specifieke pakket.

Hier kun je meer lezen over mijn werkwijze.

€ 495,00*

€ 795,00*

€ 995,00*

* goed om te weten

  • Deze tarieven gelden voor één ruimte van gemiddelde grootte ( +/- 50 m2). In bepaalde gevallen kan een aangepast tarief gelden, bijvoorbeeld bij een grote gecombineerde woonkamer en (woon)keuken of alleen een slaap- of kinderkamer.
  • Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht.
  • Als aanvulling op deze pakketten bied ik ook nog een verlichtingsplan en/of tekeningen voor maatwerkmeubilair aan.
  • Ik maak gebruik van de K.O.R. en ben daarom niet BTW-plichtig

Mondeling advies aan huis

Heb je slechts een aantal korte vragen en ben je niet op zoek naar een uitgewerkt plan dan kan ik ook 2u advies bij je thuis komen geven. Klik hier voor meer informatie. De kosten hiervoor zijn € 195.

Heb je iets anders in gedachten?

Voldoen bovenstaande pakketten niet helemaal aan jouw wensen? Of ben je een zakelijke klant?
Ik bespreek graag andere opties en stuur dan een passende offerte op maat.

Interesse gewekt?