Over mij

nancy polman hangstoel

Wat leuk dat je mijn site bezoekt! Mijn naam is Nancy Polman (1974) en ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Lelystad.

Als kind was ik altijd al graag creatief bezig. De leukste opdracht ooit op school vond ik het maken van een maquette van mijn eigen kamer. Maar na het VWO heb ik toch gekozen voor een studie economie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na het afronden van deze studie ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Toen onze kinderen geboren werden heb ik besloten bij hen thuis te blijven.

Nu ons jongste kind ook naar de middelbare school gaat ben ik eindelijk mijn passie voor interieur gaan volgen en heb ik de opleiding tot interieurstylist aan de interieuracademie in Zwolle gevolgd. Daarnaast word ik al jaren door familie en vrienden gevraagd mee te denken over hun interieurs. De positieve feedback van mijn lerares en het examencijfer 10 gaven me het laatste zetje om te besluiten de stoute schoenen aan te trekken en mijn eigen interieurontwerp studio te starten.

Ik ben een estheet en ik houd ervan de wereld een beetje mooier te maken. In het interieurontwerpen komen mijn passie voor mooie dingen en mijn creativiteit perfect samen. Ik vind het fantastisch om mensen te helpen van hun huis een plek te maken waar ze zich thuis voelen. Om voor mensen hun droom te vertalen in een passend interieurontwerp.

“Ik maak de wereld graag een beetje mooier”