Interieuradvies

Persoonlijk of online?

Wanneer je net een nieuw huis gekocht hebt, gaat verhuizen, verbouwen, of je huidige interieur een flinke opfrisbeurt wilt geven, loop je tegen heel veel keuzes aan. Waarschijnlijk weet je best wat je mooi vindt, maar hoe vertaal je dat nou naar een mooi totaal plaatje? Welke kleur moet je kiezen voor de muren en de vloer? Hoe kom je nu tot de meest ideale indeling? En hoe weet je of die hoekbank wel de juiste keuze is voor jouw woonkamer? Ik kan je helpen met dit soort vraagstukken door een onafhankelijk interieurplan voor je te maken.

Ik ga aan de slag om al je woonwensen in kaart te brengen en deze te vertalen naar een prachtig interieurontwerp. Hiermee kan je makkelijk beslissingen nemen om je perfecte thuis te creëren.

Een interieurontwerp kan zowel persoonlijk als online. Het grootse verschil tussen deze twee is dat ik bij persoonlijk advies bij je thuis kom voor een kennismakings- en intake gesprek en een eindpresentatie. Als je voor de online versie kiest gaat de communicatie via de mail en/of telefoon. Het is maar net waar je je zelf het prettigst bij voelt.

Klik op de iconen voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Interesse gewekt?